Weekly menu

Obedové menu v týždni od 14. 1. do 18. 1. 2019

Cena za obedové menu v reštaurácii: 6,50 eur
Cena za obedové menu so sebou: 5,90 eur
Cena menu pre deti do 9 rokov: 3,25 eur

Obed v reštaurácii je podávaný formou bufetu v štýle “jedz, koľko vládzeš”.
Obed so sebou vám na požiadanie zabalí obsluha, v cene je polievka a 350 g hlavného jedla s prílohou.

Z hygienických dôvodov nebalíme do prinesených nádob. Ďakujeme za pochopenie.

Polievka: Paradajková so syrom

1, 7

1. Kurací steak, grilovaná zelenina, ryža

2. Bravčový rezeň, šťuchané zemiaky

1, 3, 7

3. Kuskus šalát s údeným tofu

1

Polievka: Sedliacka polievka s krúpami

1, 9

1. Kuracie placky, zemiaková kaša

3, 7

2. Bravčové rizoto so syrom

7, 9

3. Špenátové halušky s nivovou omáčkou

1, 3, 7

Polievka: Fazuľová na kyslo

1, 7

1. Pečené kuracie stehno, ryža, kompót

2. Bravčové na hrášku, tarhoňa

1, 3

3. Jablkovo-tvarohová žemľovka

1, 3, 7

Polievka: Hrachová s párkom

1, 7

1. Bravčová panenka na hubách, ryža

1

2. Vyprážaný syr, varené zemiaky

1, 3, 7

3. Granatír

1, 3

Polievka: Zeleninová s haluškami

1, 3, 9

1. Kurací rezeň v corn flakes, zemiaková kaša

1, 3, 7

2. Hlivový perkelt s haluškami

1, 3, 7

3. Makové šúľance

1, 3, 7

Zoznam alergénov

1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
2Kôrovce a výrobky z nich.
3Vajcia a výrobky z nich.
4Ryby a výrobky z nich.
5Arašidy a výrobky z nich.
6Sójové zrná a výrobky z nich.
7Mlieko a výrobky z neho.
8Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9Zeler a výrobky z neho.
10Horčica a výrobky z nej.
11Sezamové semená a výrobky z nich.
12Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13Vlčí bôb a výrobky z neho.
14Mäkkýše a výrobky z nich.