Obedové menu

Obedové menu v týždni od 18. 2. do 22. 2. 2019

Cena za obedové menu v reštaurácii: 6,50 eur
Cena za obedové menu so sebou: 5,90 eur
Cena menu pre deti do 9 rokov: 3,25 eur

Obed v reštaurácii je podávaný formou bufetu, veľkosť i zloženie porcie si určíte sami.
Obed so sebou vám na požiadanie zabalí obsluha, v cene je polievka a 350 g hlavného jedla s prílohou.

Z hygienických dôvodov nebalíme do prinesených nádob. Ďakujeme za pochopenie.

Polievka: Lusková na kyslo

1, 7

1. Kurací steak so slaninovo-smotanovou omáčkou, ryža

1, 7

2. Vyprážaný bravčový rezeň, šťuchané zemiaky

1, 3, 7

3. Gnocchi so syrovou omáčkou, 4 druhy syra

1, 3, 7

Polievka: Minestrone

9

1. Kuracie placky, ryža

3

2. Bravčová štefanská roláda, zemiaková kaša

1, 3, 7

3. Parené buchty s džemom a kakakom

1, 3, 7

Polievka: Hŕstková

1

1. Segedínsky guláš, domáca knedľa

1, 3, 7

2. Pečené kuracie krídelká, ryža

3. Karfiolový nákyp

3, 7

Polievka: Šampiňónová

1, 7

1. Vyprážaný oštiepok, varené zemiaky

1, 3, 7

2. Bravčové stehno na znojemský spôsob, slovenská ryža

1, 10, 12

3. Jablkovo-tvarohová žemľovka

1, 3, 7

Polievka: Francúzska

1, 3, 9

1. Bravčová krkovička na pive, šťuchané zemiaky

2. Vyprážaný heik, slovenský šalát

1, 3, 7

3. Vegetariánske rizoto so syrom

7

Zoznam alergénov

1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
2Kôrovce a výrobky z nich.
3Vajcia a výrobky z nich.
4Ryby a výrobky z nich.
5Arašidy a výrobky z nich.
6Sójové zrná a výrobky z nich.
7Mlieko a výrobky z neho.
8Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9Zeler a výrobky z neho.
10Horčica a výrobky z nej.
11Sezamové semená a výrobky z nich.
12Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13Vlčí bôb a výrobky z neho.
14Mäkkýše a výrobky z nich.